Haku

Koskelan ala-asteen koulu

Koskelan ala-asteen koulu. Entinen Käpylän ala-asteen koulu.; Juhana Herttuan tie 13; Helsinki -- Samalle tontille rakennettiin vuonna 1975 korttelikoulu ja lasten päiväkoti, jotka suunnitteli Arkkitehtitoimisto Erkki Karvinen. Myöhempiä muutoksia: Ikkunamuutos, Fenestra vuonna 1997. Rakennuksen julkisivumateriaalina on pohjakerroksessa puhtaaksivalettu betoni, toisessa kerroksessa puhtaaksimuurattu punainen tiili ja räystälistassa vaakasuuntainen paneli. Rakennuksessa on tasakatto. Opetustilat on ryhmitelty rakennuksen kummassakin päässä olevien ryhmätyöskentelyaulojen ympärille.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Maria Ylikoski / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 2000
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Koskelan ala-asteen koulu

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1974
Arkkitehtitoimisto Erkki Karvinen, Pääsuunnittelija
Valmistus
1975
Rakennuksen perustukset ovat betonia. Rakennuksen runkomateriaalina on betoni.
Helsinki, Juhana Herttuan tie 13
Käyttö
1975
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus