Sökning

leikkikalu; Nakuttajat; ja tuotepakkaus

Aarikka aloitti puulelujen valmistamisen vuonna 1968, Helsingissä Fredrikinkadun liike oli valikoimansa puolesta erikoistunut näihin kehittäviin puuleluihin.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit digikuva / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

leikkikalu; Nakuttajat; ja tuotepakkaus

Sparad:
Materialtyp Föremål
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XLII-548
Mått
pituus 7 cm, halkaisija 3 cm, käsien pituus 8,5 cm, pään ymp 10,5 cm
Anteckningar
Aarikka 525 222, Pakkauksessa: Aarikka Made in Finland.
Tillverkning
1973
teollinen
puu koivu
sorvattu, maalattu
Suomi
Aarikka, suunnittelija
Ämnen
Klassifikation