Haku

Sörnäisten satama; maalaus

Kitukasvuinen ranta, taempana niemi, jossa matalia makasiinirakennuksia, laituri ja tavaravaunuja. Satamassa kaksi höyrylaivaa ja kaksi kolmimastoista parkkia.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit HKM 2004 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sörnäisten satama; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1185
Mitat
64,5 x 54
90,5 x 79,5
Merkinnät
a.v. Victor Westerholm -93. Kehys: Selma/Elina(?) jacobson, Nervanderg. Haalistunut Helsinki-leima.
Valmistus
1893
öljy kankaalle
Helsinki, Sörnäisten satama. Suvilahti.
Westerholm Victor, Tekijä
Näyttelyt
Yli-pormestarin virka-asunta 2016-2017; Yli-pormestarin virka-asunto - 2012; Helsinki kehyksissä 14.9.2004-12.2.2006, Hakasalmen huvila. Helsinki kuvissa, Helsingin Taidehalli 1950; Tuomarinkylän perusnäyttely; Rakas Helsinki; ollut sijoitettuna Suomen Belgian suurlähettilään virka-asuntoon Brysseliin 25.11. 1999 - 31.1.2001.
Aiheet
Luokitus