Haku

Salmisaaren ala-asteen koulu

Salmisaaren ala-asteen koulu. Entinen Oy Alko Ab.; Itämerenkatu 23. Porkkalankatu 20.; Helsinki -- Myöhempiä muutoksia: Yhdyskäytävä varastorakennuksen D-osaan, arkkitehti Einari Teräsvirta vuonna 1975. Pysäköintitilana toimivan ylemmän kerroksen osittainen muutos ampumaradaksi, arkkitehti Einari Teräsvirta vuonna 1975. Pieniä tilamuutoksia, arkkitehti Einari Teräsvirta vuonna 1977. Käyttötarkoituksen muutos, rakennuksen kerho- ja monikäyttötilojen muutos opetustiloiksi, arkkitehti Aarne von Boehm / Arkkitehtitoimisto Aarne von Boehm vuonna 1998. Rakennuksen julkisivumateriaalina on puhtaaksimuurattu punainen tiili.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Maria Ylikoski / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 2000
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Salmisaaren ala-asteen koulu

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1974
Einari Teräsvirta, Pääsuunnittelija ; Arkkitehti Aarne von Boehm / Arkkitehtitoimisto Aarne von Boehm vuonna 1998., Muu suunnittelija
Valmistus
1978
Rakennuksen perustukset ovat betonia.
Helsinki, Itämerenkatu 23. Porkkalankatu 20.
Käyttö
1978
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus