Nyländska Skärgårds A/B:n ss Westra Skärgården (101,1 brt) saapuu Eteläsatamaan

Nyländska Skärgårds A/B:n ss Westra Skärgården (101,1 brt) saapuu Eteläsatamaan. Westra Skärgården (Helsinki) rakennettiin Sandvikens Skeppsdocka & Mekaniska Verkstad A/B:n (Hietalahden) telakalla 1901. -- negatiivi ja vedos, filmi paperi, mv

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Nyländska Skärgårds A/B:n ss Westra Skärgården (101,1 brt) saapuu Eteläsatamaan

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Eteläsatama
Aiheen aika
1920 -luvun lopulla
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N195066
Mitat
6x11 18x24
Kuvaustiedot
1920 -luvun lopulla
Helsinki, Eteläsatama
Broström K.O., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus