Ångfartygsaktiebolaget Expressin ss Express (230 brt) Eteläsataman Pakkahuoneen laiturissa

Ångfartygsaktiebolaget Expressin ss Express (230 brt) Eteläsataman Pakkahuoneen laiturissa. Express (ent. Bismark) rakennettiin Bremerhavenissa 1918 ja uusittiin 1928. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi, mv

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ångfartygsaktiebolaget Expressin ss Express (230 brt) Eteläsataman Pakkahuoneen laiturissa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Eteläsatama Pakkahuoneen laituri
Aiheen aika
1930 -luvun alussa
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N195071
Mitat
9x12 18x24
Kuvaustiedot
1930 -luvun alussa
Helsinki, Eteläsatama Pakkahuoneen laituri
Broström K.O., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus