Hackman & C:on ss Electa (103 brt) Länsisataman Laivarannassa (= Jätkäsaaren laituri)

Hackman & C:on ss Electa (103 brt) Länsisataman Laivarannassa (= Jätkäsaaren laituri). Electa (Wiipuri) valmistui Varkaudessa 1888. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hackman & C:on ss Electa (103 brt) Länsisataman Laivarannassa (= Jätkäsaaren laituri)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Länsisatama Jätkäsaaren laituri
Aiheen aika
1931
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N195075
Mitat
9x12 18x24
Kuvaustiedot
1931
Helsinki, Länsisatama Jätkäsaaren laituri
Broström K.O., Valokuvaaja
Aiheet