Haku

Porolahden peruskoulu, ala-asteen koulu

Porolahden peruskoulu, ala-asteen koulu. Entinen Tuhkimon ala-asteen koulu ja Porolahden yläasteen koulu. Entinen Porolahden kansakoulu.; Roihuvuorentie 2; Helsinki -- Myöhempiä muutoksia: Uusi erikoisluokkasiipi, arkkitehti Claus Tandefelt / Helsingin kaupungin rakennusvirasto (HKR) vuonna1961.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Maria Ylikoski / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 2000
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Porolahden peruskoulu, ala-asteen koulu

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1956; 1957
Arkkitehti Claus Tandefelt / Helsingin kaupungin rakennusvirasto (HKR), Pääsuunnittelija
Valmistus
1959

Helsinki, Roihuvuorentie 2
Käyttö
1959
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus