Haku

leikkikalu; Matchbox serie king size No 3 D9 catepillar; kauhakuormaaja

Harrastelijain aitan myyntiartikkeli. Harrastelijain aitta oli Gunnar Alopaeuksen Helsingin Viiskulmaan vuonna 1934 perustama erikoisliike - harrastelijan paratiisi. Leikkikalujen lisäksi liikkeessä myytiin paljon muita harrastustarvikkeita kuten valo- ja elokuvauslaitteita sekä pienoismalleja, urheiluvälineitä sekä radio- ja sähkötarpeita. G. Alopaeuksen pojat Harry ja Ilpo jatkoi liikkeen pitoa isänsä kuoleman jälkeen vuoteen 1974 asti. Harrastelijain aitta toiminimi siirtyi vuonna 1975 L. Soroselle.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit JPG 2012 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

leikkikalu; Matchbox serie king size No 3 D9 catepillar; kauhakuormaaja

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
DN10183-9
Mitat
kork 4 cm lev 4,5 cm pit 7,5 cm
Merkinnät
MATCHBOX SERIE KING SIZE No 3 D9 CATERPILLAR REGD TRADE MK. TRACTOR MADE IN ENGLAND BY LESLEY
Valmistus
1960 - 1965
teollinen
METALLI KUMI
VALETTU
Englanti
Lesney Products & Co, valmistaja Harrastelijain aitta, jälleenmyyjä
Aiheet
Luokitus
leikkikalu (tallenne)