Haku

Säveltie 6. Karhusuontie 8, Pukinmäki

Säveltie 6. Karhusuontie 8, Pukinmäki. Pakettiauto on tulossa pohjoisluoteesta Karhusuontietä pitkin Säveltien risteykseen. Tienviitta kulmassa opastaa vasemmalle Pukinmäen ala-asteen koululle, joka toimi Pieksupolulla. -- dia, filmi, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Hakli Kari / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Säveltie 6. Karhusuontie 8, Pukinmäki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Säveltie 6. Karhusuontie 8
Aiheen aika
1999
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
D769
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1999
Helsinki, Säveltie 6. Karhusuontie 8
Hakli Kari, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus