Haku

Holländska Cigarrimportaffärenin myyntitiski

Holländska Cigarrimportaffärenin myyntitiski. Holländska Cigarrimportaffärenillä oli v. 1917 kolme liikettä Helsingissä osoitteissa Pohjois-Esplanadi 29, Pohjois-Esplanadi 33 sekä Aleksanterinkatu 13. -- negatiivi ja vedos, paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Holländska Cigarrimportaffärenin myyntitiski

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Pohjois-Esplanadi 33
Aiheen aika
1917
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N253344
Mitat
12x17 16,5x22
Kuvaustiedot
1917
Helsinki, Pohjois-Esplanadi 33
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus