Haku

Vihkipari Anna-Liisa (o.s. Christiansson) ja Tuomo Vainio, kuvattu todennäköisesti Lauttasaaressa Pajalahdentiellä

Vihkipari Anna-Liisa (o.s. Christiansson) ja Tuomo Vainio, kuvattu todennäköisesti Lauttasaaressa Pajalahdentiellä. Vainiolla on saksan armeijan univormu, hän kuului suomalaiseen Waffen-SS-vapaaehtoispataljoonaan ja palveli Nordland-rykmentissä, sotilasarvo Rottenführer, joka vastaa Suomen järjestelmän korpraalia tai alikersanttia. Hänellä on rinnassaan toisen luokan rautaristin vieressä Talvisodan muistomitali, sekä näiden alla jalkaväen rynnäkkömerkki ja hopeinen tai kultainen haavoittumismerkki. -- negatiivi, nitraatti, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vihkipari Anna-Liisa (o.s. Christiansson) ja Tuomo Vainio, kuvattu todennäköisesti Lauttasaaressa Pajalahdentiellä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Pajalahdentie
Aiheen aika
28.05.1944
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N151014
Mitat
kino
Kuvaustiedot
28.05.1944
Helsinki, Pajalahdentie
Kannisto Väinö, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus