Haku

Suomen ensimmäinen Omnibusvaunu vuodelta 1889.

Suomen ensimmäinen Omnibusvaunu vuodelta 1889. Vaunun ikkunoissa on ikkunaverhot, vaunussa on loiva harjakatto, johon pituussuunnassa kiinnitetty kyltti kertoo linjan: Sörnäinen-Lapinlahdenkatu. Vaunu on hevosvetoinen. -- repronegatiivi, filmi lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suomen ensimmäinen Omnibusvaunu vuodelta 1889.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1889 n
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N88611
Mitat
9x12 18x24
Kuvaustiedot
1889 n
Helsinki,
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus