Haku

As. Oy Katajanokankatu 4. Ab Bellona.; Katajanokankatu 4. Luotsikatu 8.; Helsinki

Muutostöitä: HOK:n myymälä, ikkunamuutoksia, ikkuna-aukkoja suljettu osittain, uusi välipohja (Taimi Alanko 1950). Aita- ja pihamaajärjestelysuunnitelma (Terttu-Annikki Lavikainen 1972). Punainen lohkokivisokkeli, kivijalka punaista nupukiveä, portaali punaista kiveä. Seinäpinnat rapattu keltaiseksi. julkisivussa pyöröerkkereitä ja valkoisia rappauskoristeita. Harmaaksi maalatut puuikkunat ovat yläosastaan kapearuutuiset. Lakatut tammi/lasiovet, porrashuoneiden pihaovet mahdollisesti messinkiä. Harmaat rautaiset tuuletusparvekkeet. taitettu aumakatto konesaumattua mustaa peltiä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Petra Heinonen / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 1.2.2013
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As. Oy Katajanokankatu 4. Ab Bellona.; Katajanokankatu 4. Luotsikatu 8.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1907
Frans Oskar Helenius, Pääsuunnittelija
Valmistus
Luonnonkiviperustus, tiilimuurirunko.
Helsinki, Katajanokankatu 4. Luotsikatu 8.
Käyttö
1908
Käyttöönottovuosi
Luokitus