Helsingin pommitus 26.-27.2.1944; piirustus

Öinen panoraama Helsingin yli Taivaskalliolta nähtynä etelään päin. Kaupungin yllä suuret liekit. Jokainen talo piirtyy selkeästi maiseman keskellä. Taivaalla pommeja, ammussarjoja ja valokeiloja. Etualalla luminen maasto.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin pommitus 26.-27.2.1944; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1526
Mitat
26,7 x 38,5 (34,5 x 45,4)
Uusi kehys: 48,8 x 58,2 x 2,2 cm
Merkinnät
ao Helsingin pommitus 26-27.2.44., R. Tenkanen
Valmistus
1944
lyijykynäpiirros
Helsinki,
Tenkanen Reino, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot G2736 HKM Valio Mari 2018