Haku

Kiinteistö Oy Kontio, piharakennus.; Kruunuvuorenkatu 5.; Helsinki

Inventoinnissa merkitty käyttöönottovuodeksi 1898(?). Kaksi uutta kaksikerroksista asuntoa, ovi- ja ikkunamuutoksia, pihasuunnitelma (Patrick Eriksson 1985). Punainen kivisokkeli, seinät rapattu keltaisen sävyyn. Julkisivussa frontoni, valkoiset puiset T-ikkunat. Harmaa puuovi. Vihreä konesaumattu peltikatto, kattomuoto pulpetti ja harja.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kiinteistö Oy Kontio, piharakennus.; Kruunuvuorenkatu 5.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1897
Waldemar Wilenius, Pääsuunnittelija
Valmistus
Luonnonkiviperustus, tiilimuurirunko.
Helsinki, Kruunuvuorenkatu 5.
Käyttö
1929
Käyttöönottovuosi
Luokitus