Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Hertankatu, Pasila; piirustus

sisällön kuvaus: Kapea tie kulkee mäkeä alas. Tien molemmin puolin puuhuviloita kuisteineen aitojen ja puiden ympäröimänä. Kaukana horisontissa kohoaa korkea satulakattoinen talo savupiippuineen (Rautatien henkilökunnan uusi asuntotalo Pasilan aseman lähellä).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hertankatu, Pasila; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-1634
Mitat
mitat: 21,0 x 29,4 cm
Merkinnät
merkintä, ao HERTANKATU PASILA Westerlund 66.
Valmistus
valmistusaika: 1966
materiaali / tekniikka, tussipiirros
Westerlund, Sven Olof, taiteilija
Aiheet
Luokitus
maisema (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
341 arkkitehtuuri (luokitus)
362 asuminen (luokitus)