Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Talvi virran rannalla; piirustus

sisällön kuvaus: Keskellä kuvaa kohoaa yksilöllisen näköinen keskiaikainen talo pienine parvekkeineen. Talon päädystä alkaa kivinen silta, joka ylittää etualalla virtaavan joen. Vastarannalla lähinnä katsojaa kaksi pientä figuuria: pyykkikoria kantava nainen ja

pieni

lapsi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Talvi virran rannalla; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-1529
Mitat
mitat, 38 x 6 (46,5 x 63)
Merkinnät
merkintä, ao (kuvassa) Anna Zetterman
Valmistus
valmistusaika: 1800-luku
materiaali / tekniikka, grafiittikynä
Zetterman, Anna, taiteilija
Aiheet
Luokitus