Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Meritullinkadun ja kulmakadun kulma; piirustus

sisällön kuvaus: Etualalta vasemmalle loittonee Meritullinkatu. Oikealle kohoaa lievästi Kulmakatu. Katujen kulmauksessa kivirakennus, jonka edessä parkkeeratuja autoja (Meritullinkatu 26).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Meritullinkadun ja kulmakadun kulma; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2142
Mitat
mitat, 21 x 25 (29,6 x 42)
Merkinnät
merkintä, ao (kuvassa) J. Koskinen / 75
Valmistus
valmistusaika: 1975
materiaali / tekniikka, tussipiirros
Koskinen, Jaakko, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
katukuva (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
341 arkkitehtuuri (luokitus)
362 asuminen (luokitus)