Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Malmin asema; piirustus

sisällön kuvaus: Malmin asema etelästä nähtynä. Etualalle raiteet kartuvat vasemmalta oikealle. Kuvan keskellä katettu asemarakennus. Ratapihan ulkopuolella vasemmalla rautatieläisten asuintalo. Reunimmaisena vasemmalla laiturilla oleva mainostaulu.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Malmin asema; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2158
Mitat
mitat: 29,6 x 42,0 cm
Merkinnät
merkintä, ao J. Koskinen / 76, Malmin asema
Valmistus
valmistusaika: 1976
materiaali / tekniikka, tussipiirros
Koskinen, Jaakko, taiteilija
Aiheet
Luokitus
katukuva (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
341 arkkitehtuuri (luokitus)
496 rautatiet (luokitus)