Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Malminraitti 3 B; piirustus

Etualalla Malminraitti, jonka varrella kaksikerroksinen asuintalo Malminraitti 3 B, jonka edessä auto parkissa. Talon kivinen pääty on tielle päin, pihan puolella puinen osa, josta sisäänkäynti. Pihassa matala rakennus, jonka edessä kaksi autoa. Kuva osittain sävytetty laveeraamalla.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Malminraitti 3 B; piirustus

Malminraitti 3 B
piirustus
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Piirustus
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2161
Mitat
29,6 x 42
Merkinnät
ao J. Koskinen / 76, Malminraitti 3 B
Valmistus
1976
tussipiirros
Helsinki, Malminraitti 3 B
Koskinen Jaakko, Tekijä
Aiheet
Luokitus