Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Malmintorilta: torin ja Malminraitin kulmaus; piirustus

Malmin torilta päin katsottuna torin ja Malminraitin kulmauksessa kolmikerroksinen kivitalo, jonka pihassa pysäköity auto. Auton edessä kävelee figuuri. Vasemassa reunassa näkyy aavistus ajoneuvoista ja kaksi sähköpylvästä. Keskellä vasemmalla kaksikerroksinen Malminraitti 3 B, jonka pihassa polkupyörä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Malmintorilta: torin ja Malminraitin kulmaus; piirustus

Malmintorilta: torin ja Malminraitin kulmaus
piirustus
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Piirustus
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2162
Mitat
29,6 x 42
Merkinnät
ao J. Koskinen / 76, Malmin Torilta
Valmistus
1976
tussipiirros
Helsinki,
Koskinen Jaakko, Tekijä
Aiheet
Luokitus