Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Malmin torilta: Malmintori 5 ja 7; piirustus

sisällön kuvaus: Kuvan keskellä tiheän pensasaidan ympäröimänä kaksi taloa. Isompi taloista Malmintori 7, sen edessä pienempi Malmintori 5, josta näkyy vain kattoa. Oikealla näkyy kulmausta Malmintori 3:sta. Vasemmalla parkkeerattuna kaksi autoa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Malmin torilta: Malmintori 5 ja 7; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2165
Mitat
mitat: 29,6 x 42,0 cm
Merkinnät
merkintä, ao J. Koskinen / 76, Malmintorilta
Valmistus
valmistusaika: 1976
materiaali / tekniikka, tussipiirros
Koskinen, Jaakko, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
katukuva (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
362 asuminen (luokitus)
493 kulkuneuvot (luokitus)