Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Kaartinkaupungin kattojen yli; maalaus

sisällön kuvaus: Talvinen kattonäkymä Kaartinkaupungista pohjoiseen, oikealla kulkee Unioninkatu ja edessä oleva poikkikatu on Pohjoinen Makasiinikatu. Taustalla horisontissa Suurkirkko (=Helsingin tuomiokirkko), oikeassa yläkulmassa kerrostalo Unioninkatu 15

(arkkitehti

Theodor Höijer, 1902).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Kaartinkaupungin kattojen yli; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
S11-4
Mitat
mitat, n, 49 x 63,5
kehysmitta: 61,5 x 76,5 cm
Merkinnät
merkintä, sign a.o. Max Treitel 21
Valmistus
valmistusaika: 1921
materiaali / tekniikka, pastelli paperille
Treitel, Max, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus