Eläintarhanlahden rannasta; maalaus

Etualalla nurmikkoa ja iso tummarunkoinen paju, joka haarautuu kahteen isoon oksaan. Pajun takana rantatie, Eläintarhanlahti ja Siltasaarenkärkeä. Niemellä suuria kivitaloja (Siltasaarenranta 8-10). Oikeassa reunassa teloille nostettu soutuvene. Rantatiellä kaksi naista aurinkovarjoineen.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eläintarhanlahden rannasta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1388
Mitat
30,5 x 34
Merkinnät
av A. Makkonen -22 (kuvassa), A. Lindeblomille ystävyydellä A. Makkonen (tussilla)
Valmistus
1922?
akvarelli
Helsinki, Siltasaarenranta 8-10
Makkonen Arvo, Tekijä
Aiheet
Luokitus