Sörnäisten rantaa; maalaus

Sörnäisten rantaa Kaupungin Kaasulaitoksen kohdalta mereltä päin kuvattuna. Etualalla kapea vyöhyke harmaata kalliota, jonka jälkeen tasaista kenttää. Kentän vasemmassa laidassa pieniä laatikkomaisia parakkirakennuksia. Oikealla suuri harmaa -todennäköisesti Kaasulaitoksen- rakennuskompleksi. Vasemmassa reunassa nostokurki sekä valonheitinpylväitä.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Sörnäisten rantaa; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1899
Mitat
28 x 40 (30 x 42)
Merkinnät
HMunck, 1938
Valmistus
1938
akvarelli
Helsinki,
Munck Holger, Tekijä
Aiheet