Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Tuomiokirkko; maalaus

sisällön kuvaus: Kuvan keskellä soikio, jossa etualalla kuvattuna neljä-lyhtyinen katulamppu. Katulampun takana kohoaa Tuomiokirkko, josta näkyy torni sekä kaksi pienempää sivutornia. Soikion molemmin puolin kulkee kaistale, joka koostuu geometrisista muodoista

eri

harmaan sävyissä. Paperin pohjaväri kauttaaltaan siniharmaa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tuomiokirkko; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2578
Mitat
mitat: 20,5 x 30,4 cm
Merkinnät
merkintä, ak (kuvassa) V-J. Nurmi - 85
Valmistus
valmistusaika: 1985
materiaali / tekniikka, akvarelli
Nurmi, Visa-Jukka, taiteilija
Aiheet
Luokitus