Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Toinen linja; maalaus

sisällön kuvaus: Paperin keskikohdassa soikioksi rajattu kuva-aihe 2. linjalta. Kuvan etualalla katua ja tarkkaan kuvattu keltainen tornillinen puutalo (toimii nykyään nuorisotilana? Kortteli 302). Taustalla piirtyy kerrostalon ääriviivat. Soikion ulkopuolinen

kuva-ala

koostuu kahdesta siniharmaasta pinnasta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Toinen linja; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2580
Mitat
mitat: 18,9 x 26,2 cm
Merkinnät
merkintä, ak (kuvassa) V-J. Nurmi - 85
Valmistus
valmistusaika: 1985
materiaali / tekniikka, akvarelli
Nurmi, Visa-Jukka, taiteilija
Aiheet
Luokitus
katukuva (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
341 arkkitehtuuri (luokitus)
362 asuminen (luokitus)