Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Haagasta Vanhan Turuntien varrelta; maalaus

sisällön kuvaus: Kuvan etualalla kadun kulma, jossa sähköpylväs ja katukylttitolppa. Taempana vasemmalla punainen ja oikealla keltainen puutalo.Taustalla kivitaloja.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Haagasta Vanhan Turuntien varrelta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2397
Mitat
mitat: 33,0 x 41,0 cm
Merkinnät
merkintä, a.o. sign T. Viljo 80
Valmistus
valmistusaika: 1980
materiaali / tekniikka, öljy kankaalla päällystetylle pahville
Tauno, Viljo, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
kaupunkikuva (luokitus)
532 kuvataide (luokitus)
361 asutusmuodot (luokitus)
491 tiet ja sillat (luokitus)