Askel Valoon; grafiikka

Kuvan oikeassa laidassa kävelee pieni vanha nainen, joka kantaa kassia. Nainen on pukeutunut hattuun, ulsteriin ja kävelykeppiin. Pitkä varjo lankeaa kohti vasenta nurkkaa. Kuvan yläosassa raiteet halkovat vaakatasossa mukulakivetystä. Lehden alareunassa teksti: Katajanokalta Rahapajan edestä takana junarata (rantarata).

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Askel Valoon; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2241
Mitat
11,7 x 19,5 (22,5 x 27)
Merkinnät
av Tpla 4/25, ak "Askel valoon", ao Kari Lindström -78
Valmistus
1978
mezzotinto
Helsinki,
Lindström Kari, Tekijä
Aiheet
Luokitus