Askel Valoon; grafiikka

Kuvan oikeassa laidassa kävelee pieni vanha nainen, joka kantaa kassia. Nainen on pukeutunut hattuun, ulsteriin ja kävelykeppiin. Pitkä varjo lankeaa kohti vasenta nurkkaa. Kuvan yläosassa raiteet halkovat vaakatasossa mukulakivetystä. Lehden alareunassa teksti: Katajanokalta Rahapajan edestä takana junarata (rantarata).

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Askel Valoon; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2241
Mitat
11,7 x 19,5 (22,5 x 27)
Merkinnät
av Tpla 4/25, ak "Askel valoon", ao Kari Lindström -78
Valmistus
1978
mezzotinto
Helsinki,
Lindström Kari, Tekijä
Aiheet