Työpajoja (Sörnäistenkadun päässä); maalaus

Talvinen kuva puisista työpajarakennuksista Sörnäistenkadun päässä. Etualalla kaksikerroksinen harjakattoinen rakennus, jossa katettu sisäänkäynti vasemmalla. Takana monikerroksinen pajarakennus. OIkeassa reunassa matalan varastorakennuksen kulma, pieni puurakennus ja sähkölinja. Katu kulkee talojen ja varastorakennelmien välissä.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Työpajoja (Sörnäistenkadun päässä); maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1901
Mitat
28 x 46
Merkinnät
ao HMunck, 1960
Valmistus
1960
akvarelli
Helsinki, Sörnäistenkatu
Munck Holger, Tekijä
Aiheet