Työpajoja (Sörnäistenkadun päässä); maalaus

Talvinen kuva puisista työpajarakennuksista Sörnäistenkadun päässä. Etualalla kaksikerroksinen harjakattoinen rakennus, jossa katettu sisäänkäynti vasemmalla. Takana monikerroksinen pajarakennus. OIkeassa reunassa matalan varastorakennuksen kulma, pieni puurakennus ja sähkölinja. Katu kulkee talojen ja varastorakennelmien välissä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Työpajoja (Sörnäistenkadun päässä); maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1901
Mitat
28 x 46
Merkinnät
ao HMunck, 1960
Valmistus
1960
akvarelli
Helsinki, Sörnäistenkatu
Munck Holger, Tekijä
Aiheet
Luokitus