Tehtaankadun piha; maalaus

Näkymä taiteilijan ikkunasta, Tehtaankatu 16 B 11, pihan yli Pietarinkadulle päin. Taustalla vasemmalla keltainen rakennus, Kointähti eli Pietarinkatu 9 pihan puolelta. Viereinen vihreänharmaa rakennus on myöhemmin purettu Pietarinkatu 11, keskellä Tehtaankatu 16:n piharakennuksia. Etualalla keittiöesineitä ikkunalaudalla. Lunta maassa ja katoilla.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Tehtaankadun piha; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1969
Mitat
24 x 30
Merkinnät
a.o. sign. N. Belij 31
Valmistus
1931
akvarelli
Helsinki, Pietarinkatu 9, 11, Tehtaankatu 16
Belij Nikolai, Tekijä
Aiheet