Talvi-ilta; grafiikka

Kuvan poikki viistosti kulkevan tien varrella moni kerroksinen korkea talo, jonka päädyssä lukee isoin kirjaimin LEMMINKÄINEN (Lemminkäisen kattohuopatehdas, Aleksis Kiven kadulla?). Oikealla puolen korkeaan rakennukseen liittyvä matala makasiinirakennus. Reunimmaisena vasemmalla kaarevakattoinen rakennus. Tien molemmin puolin muutama jalankulkija. Tiellä lava-auto.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Talvi-ilta; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2733
Mitat
28,7 x 35 (39,6 x 46,5)
Merkinnät
av Tpla/tait. vedos 1/10, ak "Talvi-ilta", Kari Lindström -85
Valmistus
1985
etsaus, akvatinta, kuivaneulapiirros
Helsinki, Aleksis Kiven katu?
Lindström Kari, Tekijä
Aiheet