Kattoja; grafiikka

Aihe Kalliosta, Alppikadun ja Kirstinkadun kulmasta, jossa Kallion rukoushuone. Näköala kuvattu taiteilijan asunnosta (Helsinginkatu 28) kattojen yli etelään. Etualalla oikealla Kallion rukoushuoneen kirkkomainen pääty ja torni (Alppikatu 19). Kuvan vasemmassa laidassa korkean kivitalon palomuuri.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kattoja; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1782b
Mitat
22,2 x 35 (34,4 x 45,9)
Merkinnät
av (kuvassa) ET, av 3/50, ao Erkki Tanttu -69
Valmistus
1969
puupiirros
Helsinki, Alppikatu 19, Kirstinkatu
Tanttu Erkki, Tekijä
Aiheet
Luokitus