Haku

Wärtsilän telakan työntekijöitä menossa ruokatunnille, Länsisatama, kesä 1975.

Wärtsilän telakan työntekijöitä menossa ruokatunnille, Länsisatama, kesä 1975. Telakkakatu. Vasemmalla Munkkisaarenkatu 4, 6, 8. Ajoneuvot Wärtsilä-merkin alla vasemmalta lukien: Volkswagen, Pontiac Tempest vm. 1965, Ford Taunus 17M. Kuvan vasemmassa reunassa pysäköidyt autot edestä lukien: Dodge Dart vm. 1965, Volvo, Ford Taunus, Volkswagen. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Wärtsilän telakan työntekijöitä menossa ruokatunnille, Länsisatama, kesä 1975.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Telakkakatu 6. Munkkisaarenkatu 4, 6, 8.
Aiheen aika
1975
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser571434
Mitat
kino
Kuvaustiedot
1975
Helsinki, Telakkakatu 6. Munkkisaarenkatu 4, 6, 8.
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus