Haku

As. Oy Hällebo; Ehrensvärdintie 15. Juhani Ahon tie 16.; Helsinki

Tontilla sijaitsi aiemmin Emil Svenssonin suunnittelema Villa Hällebo. Kivijalka harmaaksi maalattua betonia, julkisivupinnat rapattu valkeiksi. Alumiini-ikkunat. Lakattu tamminen ulko-ovi. Portaalissa tumma tiililaatta. Parvekkeita. Pihaa kiertää kiviharkkopintainen muuri, jonka päällä musta metallikaide. Mustaksi maalattu portti. Portaassa / talossa kuusi asuntoa. Lattiat Hovi-laattaa. Valkoiset seinät, tammiset laakaovet. Porrasta ei ole muutettu rakentamisen jälkeen.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Maaret Louhelainen / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 01.07.2010
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As. Oy Hällebo; Ehrensvärdintie 15. Juhani Ahon tie 16.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
Eliel Muoniovaara, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Ehrensvärdintie 15. Juhani Ahon tie 16.
Käyttö
1965
Käyttöönottovuosi
Luokitus