Haku

Puita; grafiikka

Hahmotelmia tai mallipiirustuksia kolmesta puulajista, vas. kapea lehtipuu (haapa?), keskellä paksukaarnainen runko, jossa pahkuraisia oksantynkiä, oikealla mäntyä muistuttava puu.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G35857 Valio Mari HKM 2017 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Puita; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
LI-55-2
Mitat
25 x 31,4 cm
Merkinnät
oy Pl:7. va Lith af M v: Wright. oa Tryckt hos F. Tengström
Valmistus
1830 jälkeen
litografia
Helsinki,
Wright Magnus von (orig.) / Tengström F. (pain.), Tekijä
Aiheet
Luokitus