Haku

Kaisaniemen ravintola; Kaisaniemenpuisto; Helsinki

Lisärakennus mm. rotundasali ja korjaus v. 1929 (arkkit.toim. Cronstedt & Röneholm). Korjaus vv. 1968-69 (Irja Hänninen). Peruskorjaukset v. 1976 (arkkit.toim. Mikkola & Lehtiluoto) ja v. 1987 (arkkit. Saanilahti & Voipio).

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Grünberg Constantin / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 01.09.1963
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaisaniemen ravintola; Kaisaniemenpuisto; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1836
C.L. Engel, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Kaisaniemenpuisto
Käyttö
22.6.2021
Käyttöönottovuosi
Luokitus