Haku

Eteläsatama, Pohjoinen laiturihaara III, IV

Eteläsatama, Pohjoinen laiturihaara III, IV. Keisariluodon laituri V, VI, Linnan laituri VII ja Pohjoisesplanadi 1, 3, 5, 7 ja ns. Norrménin talo ja Uspenkin katedraali. Vironaltaassa jäänmurtaja Turso. Laiturilla pysäköityjä autoja: vasemmalla Volvo PV 444, oikealla Standard Vanguard. -- negatiivi ja vedos, nitraatti paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Grünberg Constantin / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eteläsatama, Pohjoinen laiturihaara III, IV

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
04.1955
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N9053
Mitat
6x9 18x24
Kuvaustiedot
04.1955
Helsinki,
Grünberg Constantin, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus