Marian sairaala; maalaus

Etualalla vihreää puistoaluetta, joka laskeutuu alamäkeen oikealle. Taustalla punertavia rakennuksia. Sairaalan fasadi poikkipäätyineen on nähty suoraan edestä, alempana sivurakennusten kattoja. Sivulla oikealla viistottain näkyvä rakennus.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Marian sairaala; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1345
Mitat
22,3 x 28,6
42 x 48 x 3
Merkinnät
oa E. Jankes 40, takana musteella Emil Jankes: Marian sairaala 1940. L Rva Ester Salava 31/10 1961.
Valmistus
1940
öljy kartongille
Helsinki, Lapinlahdenkatu 16
Jankes Emil, Tekijä
Näyttelyt
Mieliala ? Helsinki 1939-45. Hakasalmen huvila 18.10.2019 - 30.8.2020.
Aiheet
Kuvaustiedot G10463 Hyvönen Markku HKM 2018