Sökning

Vasemmalla Lönnrotinkatu 37, oikealla Hietalahden halli

Vasemmalla Lönnrotinkatu 37, oikealla Hietalahden halli. Kuvassa näkyvät henkilöautot vasemmalta lukien: : Volkswagen, Volkswagen, Ford Taunus 17M, Opel Rekord, Ford Galaxie vm. 1961. -- dia, filmi, väri

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Grünberg Constantin / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Vasemmalla Lönnrotinkatu 37, oikealla Hietalahden halli

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Lönnrotinkatu 37. Hietalahdentori.
Datum för ämne
1967
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XLVIII-878
Mått
kino
Bildinformation
1967
Helsinki, Lönnrotinkatu 37. Hietalahdentori.
Grünberg Constantin, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation