Haku

AOY Kulmalinna; Runeberginkatu 46. Topeliuksenkatu 1. Tykistönkatu 13.; Helsinki

Kahvila "Mokka Mökki", leipämyymälä 1. krksessa Runebergink. puolella (J. P., 1938). Väestönsuoja (Jonas Makkonen, 1944). Kahvilasta myymälä (Esko Pajamies, 1959). Pankkisali (HOP) 1. krseen ja kellariin henkilökunnan kahvio ja holvi (Paatero, 1962). 6 autopaikkaa pihalle, 2 uutta myymälää, 4 ikkunaa suurennettu, talonmiehen asunto myymäläksi (Raili Hietanen, 1964 65). 8. krs toimistotiloiksi luento ja ruokasaleineen (Veijo Hurmerinta, 1966). Kulmamyymälän laajennus (Elanto tekn.os., Seppo Tuominen, 1973). HOP:n pankkisali laajennettu 3 myymälän paikalle, kellaria laajennettu, sos.tilat lisätty, 4 ovea poistettu, uusi luukku (Egil Nordin, 1975). 2 myymälää yhdistetty Runebergink. 46 puolella 1981 ja erotettu jälleen 1987 (Kaupunkisuunnittelu Oy, 1981). 8. krs Kaupunkisuunnittelu Oy:n toimistoksi (Kaup.slu Oy, 1987). Värikäs funkisporrashuone.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sari Schulman / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 3.5.2011
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

AOY Kulmalinna; Runeberginkatu 46. Topeliuksenkatu 1. Tykistönkatu 13.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1936
Jalmari Peltonen, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Runeberginkatu 46. Topeliuksenkatu 1. Tykistönkatu 13.
Käyttö
1937
Käyttöönottovuosi
Luokitus