Haku

Vallilan siirtolapuutarha, Tila Rn:o 1:5

Vallilan siirtolapuutarha, Tila Rn:o 1:5. Taustalla on Paavalin kirkon torni ja Sammatintien rakennuksia. Arkkitehti Birger Brunilan suunnittelema tyyppimökki. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Neittamo / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vallilan siirtolapuutarha, Tila Rn:o 1:5

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vallilan siirtolapuutarha
Aiheen aika
1930 -luku n.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Mitat
8,5x11,5
Kuvaustiedot
1930 -luku n.
Helsinki, Vallilan siirtolapuutarha
Neittamo, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus