Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rasia; savukerasia; Klubi 77 (iso)

fyysinen kuvaus: Iso suorakaiteen muotoinen rasia, jonka kansi päällystetty valkoisella paperilla. Kannessa

valkoisella pohjalla kolme tummanvihreää poikkiviivaa, joista keskimmäisen sisällä valmistajan tiedot valkoisella tekstillä; vasemmassa alakulmassa tummanvihreällä Klubi 77 -logo, yläreunassa valmistajan tammenlehväkoristeinen vaakuna. Rasian

etureunassa paperisinetti, jossa hinta- ja valmistajatiedot.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; savukerasia; Klubi 77 (iso)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
EiNo
Mitat
mitat, kork 3,5 cm, pit 17,5 cm, syv 16,1 cm
Merkinnät
merkintä, Klubi 77 Turku P.C.Rettig & Co Åbo P.C.Rettig ja Kumpp. Turku Tupakkatehdas Tobaksfabrik. Savukkeita kpl 250 Hinta veroineen mk 900:- Perusvero 414:- Lisävero 171:35 Yhteensä 585:35
Valmistus
valmistusaika: 1943-1962
Tekniikka, Tuotantotapa: Teollinen
Tekniikka, painettu, taitettu, liimattu
Materiaali, pahvi, paperi
Suomi, Turku
P.C. Rettig & Co, valmistaja
Käyttö
käyttöaika: 1943-1963
Aiheet
Luokitus