Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kilpi; liikekilpi; kilpimalli kahvila

fyysinen kuvaus: Melkein neliön mutoisessa kilvessä tummanruskealla taustalla on punainen kahvila-teksti. Kolmen ensimmäisen kirjaimen päällä on vaaleanpunaisen, kannellisen ja kirsikkakoristeisen kannun kuva. Kannun ympärillä on vielä vihreä kuviointi ympärillä.

Ylhäällä keskellä on pieni reikä mahdollisesti johtuen kiinnityksestä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kilpi; liikekilpi; kilpimalli kahvila

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLVII-100 -126
Mitat
mitat: 23,5 x 21,4 cm
Merkinnät
merkintä, kahvila
Valmistus
valmistusaika: 1907-1953
Materiaali, puu kovalevy
K. R. Hirvikallion kilpimaalaamo:, valmistaja
Käyttö
Suomi, Helsinki
Näyttelyt
Made in Helsinki 1700-2012, 12.06.2012 - 01.09.2013
Aiheet
Julkaisut
Luokitus
447 mainonta (luokitus)