Haku

Tammisaari

Tammisaari. La Finlande Pittoresque 118 vues Des places les plus remarquables en Finland, 1853; grafiikka -- Ekenäs. Tammisaaren keskusta mäeltä nähtynä, keskellä kirkontorni ja taustalla satama.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G2912 HKM Istvan Bolgar / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tammisaari

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXIV-72-38
Mitat
22 x 28,5
Merkinnät
va M. v. Wrigt del ka Ekenäs. oa Lith u Druck v. Adler u Dietze in Dresden
Valmistus
1853
litografia
Helsinki,
Wright M. von /Friis H. C. kustantaja, Tekijä
Aiheet
Luokitus