Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kilpi; liikekilpi; kilpimalli k

fyysinen kuvaus: Kilvessä on vaaleanruskealla taustalla valkoinen k-kirjain. Kirjaimessa on reunoilla läpikuultavan valkoiset raidat, jonka ulkopuolella on vielä valkoinen reuna. Taustaväri on lasin päällä ja kirjaimen väritys lasin alla. Kirjaimessa on neljä

pientä

pyöreää

reikää.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kilpi; liikekilpi; kilpimalli k

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLVII-100 -49
Mitat
mitat: 45,5 x 53,3 cm
Merkinnät
merkintä, k
Valmistus
valmistusaika: 1907-1953
Materiaali, lasi
K. R. Hirvikallion kilpimaalaamo:, valmistaja
Käyttö
Suomi, Helsinki
Näyttelyt
Made in Helsinki 1700-2012, 12.06.2012 - 01.09.2013
Aiheet
Luokitus
447 mainonta (luokitus)