Haku

Hvittorp, talvimaisema

Hvittorp, talvimaisema. (Brenner) Villa Hvittorpin rakennutti nuottiliikkeen omistaja Robert Emil Westerlund kesähuvilakseen 1902. Villan ovat suunnitelleet arkkitehdit Herman Gesellius, Armas Lindgren ja Eliel Saarinen. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hvittorp, talvimaisema

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Hvittorpintie 245, 02430 Masala
Aiheen aika
1902 n.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
2550-11861
Mitat
13x18
Kuvaustiedot
1902 n.
Helsinki, Hvittorpintie 245, 02430 Masala
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus