Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kilpi, irtokirjain; liikekilpi, heijastava korkokuviokirjain; kilpimalli E

fyysinen kuvaus: E-kirjain on päältä punainen ja sivuilta musta ja on heijastava korkokuviokirjain. Kirjaimen pystysuoran viivan päällä koko viivan päälle ulottuva kolmion muotoinen kultaisen värinen kalteva pinta. Irtokirjaimen takana kolme reiällistä metallin

palaa

mahdollisesti kiinnitystä varten.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kilpi, irtokirjain; liikekilpi, heijastava korkokuviokirjain; kilpimalli E

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLVII-100 -7
Mitat
mitat, pit. 35,2 cm, lev. 29,7 cm, syv. 14 cm
Merkinnät
merkintä, E
Valmistus
valmistusaika: 1907-1953
Materiaali, puu
K. R. Hirvikallion kilpimaalaamo:, valmistaja
Käyttö
Suomi, Helsinki
Aiheet
Luokitus
447 mainonta (luokitus)