Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kilpi, irtokirjain; liikekilpi, heijastava korkokuviokirjain; kilpimalli k

fyysinen kuvaus: k-kirjain on heijastava korkokuviokirjain. Väritys on päältä kultainen ja reunoilta ruskea, kirjaimen sivut ovat vihreät. Irtokirjaimen taakse on kiinnitetty kaksi reiällistä metallin palaa mahdollisesti johtuen kiinnityksestä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kilpi, irtokirjain; liikekilpi, heijastava korkokuviokirjain; kilpimalli k

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLVII-100 -21
Mitat
mitat, pit. 34 cm, lev. 22,5 cm, syv. 6,7 cm
Merkinnät
merkintä, k. Pohjaan lyijykynällä kirjoitettua epäselvää tekstiä.
Valmistus
valmistusaika: 1907-1953
Materiaali, puu
K. R. Hirvikallion kilpimaalaamo:, valmistaja
Käyttö
Suomi, Helsinki
Näyttelyt
Made in Helsinki 1700-2012, 12.06.2012 - 01.09.2013
Aiheet
Luokitus
447 mainonta (luokitus)